Honlap keresőoptimalizálás

Pontosan mit is jelent a keresőoptimalizálás?

Google keresőiben való előkelő helyezés

Vagyis, ha adott kulcsszót beírja valaki a Google keresőjébe, a honlap az első oldalon jelenik meg. Ezeket kulcsszavakra optimalizálják, az adott weboldalhoz. Általában egy honlaphoz 3-5 kulcsszót vagy kereső kifejezést szoktunk vállani.

Mennyi idő alatt?

Minden egyéb ígérgetés és híreszteléssel ellentétben ez egy igen idő igényes folyamat. Elsősorban a honlapot kell olyan állapotba hozni, hogy alkalmas legyen az optimalizálásra. Az általunk írt honlapokat már eleve úgy szerkesztjük, hogy megfeleljenek a feltételeknek. A készen hozott honlapokat átvizsgáljuk és ha szükséges ajánlatot teszünk az optimalizálhatóság elkészítésére. Ha minden rendben, nagyjából 5-7 hónap alatt lehet a Google első oldalra jutni.

Mennyibe kerül?

Az attól függ, hogy mekkora a verseny, mennyire agresszívek a versenytársak. Nyilván egy olyan vállalkozásnál, ahol nem sok a versenytárs viszonylag könnyebb előre jutni. Ahol sokan versenyeznek és sokan szeretnének első oldalon lenni ott nehezebb ez a feladat és nyilván időigényesebb meg költségesebb is. Ha érdekel a lehetőség, INGYEN felmérjük a weboldalad. a piacod és annak függvényében adunk árajánlatot, ami téged semmire sem kötelez!

Hívj és megbeszéljük a konkrét weboldaladra szabva. +36 30 584 5937 

1

Gondold végig, milyen típusú honlapre lenne szükséged. Szeretnéd-e magad szerkeszteni, vagy csak nagyon ritkán kellene változtatni rajta. Ettől függ ugyanis, hogy statikus honlapra, vagy dinamikus (CMS) honlapra van szükséged.

2

Ha eldöntötted akkor ok, ha nem sikerült teljesen eldönteni akkor sincs baj, keress meg és segíteni fogunk kielemezni a problémát. Megnézzük a lehetőségeket, adottságokat is. Ezek ismeretében tudunk tanácsot adni.

3

Hívj bennünket a
+36 30 584 5937 számon, vagy írj az
info@joomlaabc.hu címre